Contacta'ns Truca al: 93 837 05 16

CRONICA PARTITS WP 15-16 DESEMBRE

CRÒNICA DELS PARTITS CN SALLENT

ALEVI MIXTE      CN TARRACO 18 – CN SALLENT 3

Els més petits del club han jugat a Tarragona aquest dissabte. Els alevins han jugat de cara a cara, fent que cada vegada arriben més tard a bloquejar el marcador. El partit no ha tingut cap dificultat pels locals, però cada vegada juguem millor.

Els nostres alevins saben que estem aprenent i jugant s’aprèn moltíssim i ho fem!

Moltes felicitats i a continuar treballant.

ABSOLUT MASCULI    CN SALLENT 16 – CN ANGLES 9 

Els absoluts del CN SALLENT han aconseguit  una nova victòria contra el CN Anglès. El partit ha començat no gaire be ja que amb xuts exteriors ens  han posat un marcador de 0-2. Els absoluts han reaccionat  començant a fer gols, però amb un joc que no estem acostumats, poc dinàmic en atac, errades individuals, i poca connexió entre jugadors , ha fet que fos un partit lent. En defensa el joc ha estat correcte dins dels 5 m, però fora de l’àrea també hem fet errades defensives que sense fer un pressing correctament ens han fet 9 gols  exteriors. Sense ser el millor partit tenim 3 punts.

INFANTIL MIXTE CN SALLENT 1- CN HOSPITALET 16 

Els infantils han jugat aquest diumenge a  casa contra l’Hospitalet tot i que hem estat equip visitant, per falta de piscina de l’Hospitalet.

Han començat molt bé fent una primera de 0-2 a favor del Hospitalet, en el canvi de jugadors que marca el reglament com a obligatori s’ha desequilibrat molt l’equip amb una gran evidència que continuem amb falta de natació i actitud d’esforç i constància.  Partit  amb moltes errades defensives per  falta de natació. En atac cada vegada intentem arribar més i llancem a porteria. Seguim treballant en la millora de natació però sobretot en valors, esforç i disciplina. Amb un únic gol del Genís Trías.

Montse Fontcuberta

Entrenadora A.S.C.F.

About the Author

By editorcnsallent2018 / Editor, bbp_participant on des. 17, 2018