Activitats Dirigides

Gaudeix del nostre Programa d'Activitats Dirigides, molt variat i actual. 

Les activitats estan dirigides per un gran equip d'instructors que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius. Consulta la descripció de les activitats per saber quines s'adapten més a tu.

Veure Horaris

Imprimir/Descarregar Horaris

ACTIVITATS

AEROGIM (Infantil)

Activitat pensada per a nenes a partir de 7 anys. Consisteix a realitzar fàcils i divertides coreografies utilitzant una àmplia varietat de ritmes, que omplen de vitalitat i alegria a tots aquells que el practiquen. Combina treball cardiovascular i osteomuscular amb l'actitud positiva que transmet la música i el ball.
També farem èmfasi en el treball muscular, enfortint i tonoficando els diferents grups musculars.

Té com a objectiu: millorar la mobilitat articular, resistència aeròbica i força muscular, capacitat respiratòria, augmentar la concentració fomentar el companyerisme, participació i l'entreteniment, en definitiva realitzar una activitat de lleure, esport i convivència perquè gaudeixin de forma diferent, original i divertida.

FIT DANCE (Juvenil)

Activitat juvenil, pensada per a noies a partir de 14 anys. Aquesta, és una classe de ball en el qual es fusionen diversos estils musicals, amb el propòsit que les persones es diverteixin, mentre cremen calories. La majoria dels moviments i execucions són aeròbics.

Al Fit Dance de manera dinàmica i diferent, els mestres creen diverses coreografies. Els ritmes usats per a la classe alternen melodies ràpides, intenses i més lentes, per generar un entrenament complet d'intervals aeròbics.

Beneficis:

  • Millora la condició física
  • Relaxa la ment i músculs
  • Millora la coordinació
  • Genera endorfines

El Fit Dance, a més de cremar el greix que tens de més al cos, enforteix el teu sistema immunològic, pel fet que alliberes moltes endorfines i millores teu estat anímic.

HIP-HOP

El Hip-Hop neix al carrer, als barris marginals dels Estats Units. A Europa comença a popularitzar-se als anys vuitanta quan cantants com Michael Jackson l'incorporen al seu repertori i com a suport visual en els seus video-clips.

En aquest estil es treballa la resistència física, l'elasticitat, la força, la coordinació partint d'un treball coreogràfic elaborat amb música funky o hip hop, que els alumnes tenen la possibilitat de mostrar al Festival de fi de curs que oferim cada any.

Recomanat per a joves seguidors dels ritmes i moviments més actuals.

HIPOPRESSIUS

Es tracta d’una nova manera de treballar la musculatura de la cintura abdominal, més efectiva, ja que amb els Hipopressius Dinàmics s’exercita la faixa abdominal i el sòl pelvià quasi un 60% més que amb el treball abdominal tradicional.

L’objectiu principal d’aquesta tècnica és la millora del to de base de la musculatura abdominal i pèlvica, mitjançant l’automatització de la contracció reflexa d’aquesta zona (fibres de tipus posturals o de paret), sense exercir cap pressió intrabdominal que provoqui més debilitament. Tot al contrari que amb el treball abdominal tradicional, que degut a la pressió que causa una flexió de tronc al sol pelvià i a la faixa, no deixa espai a les visceres, el que deriva en una distensió ab­dominal o sigui, el perímetre surt cap a fora.

INTERVAL TRAINNING

El interval-training és un sistema que consisteix en fraccionar una distància llarga en distàncies més curtes per augmentar la intensitat de la cursa. És un entrenament que encara que pot adaptar-se per millorar la resistència aeròbica, el seu disseny afavoreix el desenvolupament de la resistència anaeròbica.

Consisteixen en esforços repetitius d'intensitat submàxima (75-90%) separades per pauses de recuperació. La pausa de recuperació anomenada "pausa útil" caracteritza a aquests mètodes.

Les millores es produeixen en aquesta fase de recuperació, que per a aquest mètode la pausa de recuperació és incompleta (no es pot baixar de 120 pulsacions per minut abans de començar la següent repetició).

Tot i que es tracta d'una forma d'entrenament especialment adreçada a els entrenaments de resistència i d'alta intensitat fonamentalment per a corredors i esportistes de fons, la seva adaptació als esports de fitness ha resultat un gran èxit.

KARATE

El Karate es caracteritza per l'ocupació de cops de puny i puntades, encara que no restringeix el seu repertori només a ells. El "Karate-do" és un art marcial en què es coordina la força, la respiració, l'equilibri i la postura, el correcte gir de maluc i la connexió conjunta de músculs i extremitats, traslladant gran part del pes corporal i del centre de gravetat a l'impacte. Generalment es busca derrotar l'adversari mitjançant un sol impacte contundent en semblança a l'estocada o tall d'una katana o sabre japonès

STEP TONIC

Combinación de ejercicios cardiovasculares y de tonificación muscular con el step al ritmo de la música. Una clase muy sencilla pero con resultados claros!
Objetivos y beneficios

Para fortalecer tu corazón, tus piernas y tus glúteos con Coreografías dinámicas y divertidas con ascensos y descensos de una plataforma.
Dirigido a todos aquellos que quieren iniciarse en la práctica de la actividad física y los que quieren mantenerse en forma.

PILATES

Aquesta activitat té com a objectius reforçar, millorar i recuperar les capacitats o habilitats físiques bàsiques. Per aconseguir aquests objectius, el que es realitza és una gimnàstica suau o altres exercicis adaptats o adoptats del sistema de Joseph Pilates.

Es treballa l'equilibri, la coordinació i la força, tot això controlant la nostra posició corporal i concentrant-nos en el treball que realitzem en cada moment. És ideal per a persones amb mals d'esquena, ja que s'enforteix molt el recte abdominal, el sòl pelvià, el quadre lumbar i els oblics. També és apta per a qualsevol edat i condició física, ja que és una de les activitats més personalitzades que tenim i podem oferir multitud de combinacions adaptades a les patologies del soci. No parlem d'una activitat amb moviments amb risc lesiu, música estrident o d'alta crema calòrica, però la seva efectivitat està més que demostrada.

SPINNING

L'Spinning és un programa de ciclisme indoor que es realitza amb unes bicicletes estàtiques especialment dissenyades per aquesta pràctica. Es tracta d'un entrenament cardiovascular estructurat en intervals al ritme de la música. La despesa calòrica és molt elevada, tot i que els alumnes poden regular la resistència lliurement en tot moment. Això permet que aquesta activitat sigui apta per a qualsevol tipus de públic i edat.

Les classes són de 45 minuts, amb un escalfament inicial i uns estiraments finals. Durant la sessió es produeixen canvis de ritme i resistència propis d'una ruta convencional en bicicleta, però sempre al ritme de la música.

Els tècnics en spinning del Club Natació Rubí són els encarregats de motivar, dinamitzar i assessorar tècnicament a tots els alumnes perquè arribin a ser una magnífics spinners.

GIMNASTICA ARTISTICA (Infantil)

Activitat dirigida a nens i nenes a partir de 6 anys. En la gimnàtica treballem elements de potència, força, flexibilitat, coordinació, equilibri, entre d'altres; la gimnàstica es la mare de tots els esports i es basa en la pràctica de sis aparells, (terra, paral·leles, barra, salt, asimètriques i potro amb arcs).

ZUMBA

Zumba és un moviment o disciplina fitness d'origen colombià, enfocat d'una banda a mantenir un cos saludable i per altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

La zumba utilitza dins de les seves rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba. En cada sessió de Zumba, es poden arribar a cremar 1500 Kilo calories. Gràcies a això pots tenir un cos més tonificat. Zumba es pot practicar a qualsevol edat i en qualsevol moment, ja que existeix, Zumba Kits, Zumba gold, Zumba Basic, Zumba step, Zumba Toning Aigua Zumba, Zumba sentao, entre d'altres.

Aquesta activitat psico-motriu, està adreçada a nens i nenes d'edats coompreses entre els 3 i 5 anys, treballem elements de ball a través de diferents coreografies amb música, per tant exerciten la memòria i el sentit del rítme, i en la part gimn`stica, la potència, l'equilibri i la flexibilitat.

Claim betting bonus with GBETTING