M.Pedro Montoya 2015

El passar dissabte 07 de març va passar per la piscina del C.N. Sallent la 11à prova del Circuit Català de Trofeus Master, ( II Trofeu Federació ), amb la ja tradicional celebració del XIX Memorial Pedro Montoya de Natació per nedadors de categoria Master.

La competició va començar amb puntualitat a les 16:00 h. i van participar un total de 71 nedadors representant a 19 clubs vinguts d´arreu de Catalunya. CN Terrassa, CN Sabadell, CN Catalunya, CN Atlètic Barceloneta, GEiEG, CN Igualada, CN Sant Adrià, UE Horta, CN Rubí, AESE, CN Minorisa, CN Castellet, Club Nagi, NC Torelló, CN Cornellà, CE Inef de Lleida, CN Cerdanyola, Fundació Claror, CN Cervera i CN Aquamasters ens van mostrar un altre vesant esportiva diferent del mon de la competició que estem acostumats a veure. La competició no cal dir-ho va transcorrer de manera molt amena, gaudint realment de les proves en una mostra d´esport, en la seva vesant més agradable.

Tot i la sensació de trobada, això no va impedir els bons resultats, es van batré dos records de la competició en les proves de:

  • 100 m. esquena femení. Amb un nou rècord de ( 1´16´´43 ), aconseguit per la nedadora del CN Rubí, Arlet Oliveras superant la anterior marca en poder de Claudia Nuñez del 2010 amb 1´17´´81.
  • 100 m. braça masculí. Amb un nou rècord de ( 1´12´´76 ), obtingut per el nedador del CN Cerdanyola, Saul Pousa superant la marca anterior que datava del 2010 en poder de Toni Hernández ( 1´13´´53 ).

En finalitzar la competició que més o menys va durar al voltant de hora i mitja, es va lliurar un trofeu per cadascun dels clubs participants, un trofeu per al nedador més gran que aquest any va ser en Jaume Cots Soldevila ( 1933 ), nedador del C.N. Minorisa, que va participar en la prova de 100 m. lliures. I un altre trofeu a la nedadora més gran, Joaquina Albesa Benítez ( 1938 ), representant al C.N. Sant Adrià en les proves de 50 m. esquena femení i 100 m. lliures.

Un cop acabada la competició i la posterior entrega de premis, es va oferir un berenar per a tots els participants al bar del club.

Al següent pdf trovareu els resultats complerts de la competició ( PDF resultats XIX Memorial Pedro Montoya ).

Aqui us deixem algunes fotos de l´event. 

 

Claim betting bonus with GBETTING