El passat dia 31, a punt d´acabar l´any es va correr la tradicional Sant Silvestre sallentina organitzada per la FAES ( Foment Arqueològic Excursionista Sallentí ), amb la col-laboració del ASCF Sallent i l´Excm. Ajuntament de la Vila de Sallent.

La cursa va tenir un tó festiu i popular i va tenir un total de 85 participants en categoria adulta superant la participació de la edició de l´any passat ( 65 participants ). La cursa tenia diferents distancies i recorreguts en funció de la edat dels participants. 250 metres fins a 5 anys, 950 metres de 6 a 10 anys, 1.9 Km de 11 a 15 anys i 5 Km. en categoria adulta a partir de 16 anys.

En categoria masculina la victòria va ser per Victor Estepa amb un temps de 16´35´´ succeint al guanyador de l'any passat Nil Bacardit absent en aquesta edició. El segon escalafon del pòdium va ser per a Xavier Rodriguez ( 16´45´´ )i el tercer per a Jose Enrique Martinez amb el mateix temps del segon clasificat (16´45´´ ).

Pel que fa a la categoria femenina la victòria va ser per Manuela Martinez amb 21'21'' superant a la guanyadora de l'any passat, Núria Pubill, segona amb 21'27'' tot i millorar el registre de l´any passat i repetint la tercera posició de l´any passat, Gemma Mas  amb un temps de 22'57''.

Aqui podeu veure la classificació complerta de la cursa d´adults: Classificació Cursa Sant Silvestre 2016 ( PDF )

Us deixem algunes fotos de la prova:

 

Claim betting bonus with GBETTING